Najnovšie recenzie zo sekcie Sprchové kúty
cena zodpovedá kvalite
- ešte nedorazil !!!
Súper
zatiaľ nemám
- Výhoda že nemá vrchnú striešku, ľahká manipulácia dvierok
- Tovar došiel poškodený
- Dlhá doba vybavenia reklamácie.
- návod na montáž by mohol byť prehladnejší lebo sa mi zvýšilo niekolko skrutiek a nezistil som kde patria
aj napriek tejto nevýhode odporučam tento produkt kupiť je to jednoduchý sprchovací box ktorý splňa moje požiadavky
- Sklá sú kvalitné
- Sifón tiekol, spodné veko odpadlo, museli sme hľadať náhradné riešenie. Chýbali skrutky, rám je labilný, pri spájaní nesedel presne. Výrobok hodnotím ako nekvalitný.
som spokojná
- kvalitne zavesy na dvierkach vydrzia vela cyklov otvarania a zatvarania,samonosna vanicka velkou vyhodou stabilne drzi tvar staru vanicku sme pouzivali 15 rokov
dobra cena a kvalita super,nemusite pristupovat ku dvierkam ako keby ste zatvarali dvierka na krbe
Výhoda
Tento výrobok sa mi páčil pre jeho jednoduchosť a hlavne za jeho cenu.
Predajca je totálny ... V balení chýbajú súčiastky na zmontovanie a vyhýbave odpovede pri riešení reklamácie... Nekupovať nič od tejto firmy. Kvalita ako od Poliaka takže sa radšej vyhnite tomuto pofidernemu predajcovi Pergami kúpeľne...
- Kvalita za rozumnú cenu kompletného tovaru.
- neprimeraná cena
- Maximálna spokojnosť.
Vrelo odporúčam.
Kvalita za primeranú cenu.
Mám iné produkty RAVAK, ktoré mi slúžia už 25 rokov.
- dobrý pomer cena/kvalita
- jednoduchá montáž
- montážny návod uvádza min/max pre základný montážny rozmer, neuškodilo by uviesť aj optimálny rozmer
- kvalitny tovar za dobru cenu!
- Veľká nepresnosť
Otras, nepresne predvrtane diery, manual pod psa, sklo sa rozpadlo. Nekupovat tento smejd
Zobrazujem 61 - 80 zo 184 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...10 Ďalšie »