Najnovšie recenzie zo sekcie Sprchové kúty
...
- pekne leskle pochromovane uchyty aj boky
- po cca 4 rokoch sa z nicoho nic zacali napuciavat pochromovane uchyty z vonkajej aj z vnutornej strany...na kut neboli pouzivane ziadne cistiace chem. prostriedky
Tento kut NEODPORUCAM - nekvalitne uchyty, na ktorych po niekolkych rokoch sa zacne olupovat pochromovana cast...
- kvalita
- kvalita
dobrá kvaliat
- Pekný vzhĺad - hliníkové profily, výklopný mechanizmus a madlá v lesklej striebornej farbe.
Sprchovací kút Cubito pure ma 6 mm silné bezpečnostné kalené sklo s dekorom Arctic.
Ložiskové pojazdy dverí umožňujú ľahké otváranie a zatváranie kúta, neškŕkajú.
Magnetické lišty - dokonalá tesnosť.
Výborna špeciálna úprava JIKA perla GLASS na vnútornej strane sprchovacieho kúta znižuje špiněnie.
- Je pekný
- tiché dvierka, na kvalitných pojazdoch
Dopĺňa našu kúpeľňovú sériu JIKA, dobrá značka.
- RAVAK je dobrá znáčka
- chceli sme transparentné bespečnostné sklo
sprchový kút je priestorný
ma minimalistický dizajn
išlo dobre vyrovnať stavebné nepresností
- Prednosti:
- silné bezpečnostné kalené sklo
- pekný dekor Arctic
- výklopný mechanizmus
- ľahké otváranie a zatváranie kúta
- magnetické lišty - dokonalá tesnosť
- perfektná špeciálna úprava JIKA perla GLASS na vnútornej strane sprchovacieho kúta
Vyhovuje vysokým nárokom na funkcíu i dizajn
Perfektne ladia strieborný lesklý profil, sklo s kvetinovým dekorom, madlá chróm.
Veĺmi sa nám páči.
Dobre sa čistí - vodú a otrieť. Nerobia sa škvrny.
- vyzerá veľmi pekný,ale ešte ho nemáme namontovaný tak uvidíme keď sa namontuje
najlacnejší sprchový kút,vyzerá veľmi pekný ale uvidíme keď ho namontujeme
- kupil som to co som chcel
ok obchod
- odpoved na predošlú odpoved, Chrom nemôže opadať... pretože to je leštená ocel, alebo hliník... a v tomto prípade leštená ocel. Odpadol vám kús prchového kútu? :-D kyselina sýrová?
- :-D
Kto sa nerozumie, nech nepíše... A ked niekto kúpi čínsky kút, myslí si, že to je Aquatek.. ten sa veľmi mýli, ale je to ludské :-D
- moderny a nie drahy
vhodne rozmery
- Mam skusenosti s Aquatek BETTER B5: Sklo OK, ale ostatne kovove a plastove casti su velmi nekvalitne - opadava chrom
- Kupil som si pre rokom Aquatek BETTER B5 a nikdy viac. Opadava farba z kovovych a plastovych casti - nekvalita!!!
Vybral so si ho preto, ze vyzeral velmi dobre na prvy pohlad, ale neskor som olutoval.
RAVAK Rapier Sprchovací kút štvrťkruhový posuvný NRKCP4-90 satin Grape
Pridané: 4. augusta 2012
(naposledy upravené 4. augusta 2012)
Zakúpený v StavbaEU.sk
- overená značka
- záruka spoločnosti i v náhradných dieloch
- kombinácia vaničky a zneprehladnenej výplne skla
- zatial je nový-nič negatívne,len pri sprchovaní malé pnutie a zvuky pri váhe muža 100kg,čo vraj prestane...
krásny dizajn,čisté tvary,sklo nemám priehladné ,ale grapové so striebornou lištou-velmi elegantná kombinácia
dvere krásne tesnia,len ich treba dobre skontrolovať či sú riadne zavreté -idú lahko až príliš k sebe a nieje tam pocit zacvaknutia...cena-pomer kvalita= rovnováhakpila som aj sedadlo do kúta sklopné-odporúčam,nezavadzia a dá sa skopiť ak potrebujete viac miesta,ale ked umývate dieťa,či holíte si nohy-pohodlne sedíte,odporúčam ravak sedadlo opal
- doposiaľ neodskúšaný, dva nosné zakrivené diely neboli rovnaké, reklamácia na ne nebola doposiaľ vybavená
- desing,lahka montaz
- zatial nic
tovar som kupil pre dobry pomer cena-kvalita
- cena a kvalita
- Ten istý sprchovací kút som našiel v konkurenčnom E-shope www.renovuj.sk v cene 483 Euro, a to už je podľa mňa dosť velký rozdiel v cene.
Hľadať po internete sa naozaj oplatí
- Ten istý sprchovací kút som našiel v konkurenčnom E-shope www.renovuj.sk v cene 465 Euro, a to už je podľa mňa dosť velký rozdiel v cene.
- S pozdravom Andrej
Hľadať po internete sa naozaj oplatí
Kvalita istá.
Zobrazujem 161 - 180 zo 184 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 8 [ 9 ] 10 Ďalšie »